KAKO LAHKO ČIM BOLJ KAKOVOSTNO PREŽIVIMO ŽIVLJENJE V MATRICI?

Vsi, ki se spominjamo življenja v kakšnih drugačnih civilizacijah, ki so imele z ljubeznijo in sočutjem prepletene navade (Lemurija, Atlantida in podobno), včasih v srcu čutimo ogromno žalosti in bolečine ter hrepenenja po načinu življenja v drugačnih okoliščinah, ki smo ga nekoč že izkušali. Morebiti pa ga na nek način izkušamo tudi sedaj, saj v vesolju ne obstaja linearen način časa, kot smo ga ustvarili tukaj. Paralelno s tem življenjem, lahko živimo še marsikaterega drugega.

indigodreamer1332

Smo ena redkih, če ne celo edina civilizacija, ki za svoje bivanje na našem planetu plačuje davke v vseh možnih oblikah … verjetno pa je največji davek na bivanje, ker smo »pozabili«, da je naša rojstna pravica svobodno živeti.

Prav tako pa tudi to, da bo ego na Zemlji tako super gigantski, da nam bo večkrat »na poti« pri  življenjskemu poslanstvu, ko se bomo pričeli spominjati svoje resnične esence.

Kot človeštvo smo masovno uspavani ter z »opranimi možgani«, da ni za vse dovolj, nastrojeni drug proti drugemu in sovražniki različnosti, različnih ras, ver, opredelitev in podobnega, ki nas samo oddaljujejo od našega resničnega bistva, ki sploh nima nobene povezave s tem kakšne so naše tako imenovane človeške opredelitve. Najmočnejša »vera« na planetu je ljubezen in karkoli ni v skladu z ljubeznijo, ni naša resnica.

Kakšno bi bili, če bi delovali z več procenti svojih možganskih sposobnosti?

indigodreamer333

Kakšni bi bili oziroma kakšni smo lahko, ko delujemo z več procenti svojih možganskih sposobnosti, bom ponazorila z znanstveno fantastičnim filmom Lucy. Film me je fasciniral s svojo nedvoumno razlago delovanja človeških možganov in telesa, ko »zavibrira« na višjih frekvencah in ne uporablja kapacitete zgolj nekaj procentov možganov, temveč precej več. Ko se dnk telesa prične spominjati svojih resničnih zmožnosti in sposobnosti, se pričnejo odpirati tudi druge njegove vijačnice, s pomočjo katerih se spremeni vse dosedanje dojemanje. Tako si lahko tudi lažje predstavljamo kako bi delovali (kar se bo navsezadnje tudi zgodilo/se že dogaja), če bi delovali z več procenti svojih možganskih kapacitet.

“Pripomočki”, ki nam pomagajo vzpostaviti pristne informacije naravnost od univerzuma:

Pridobivanja znanja iz akaše – pogovor z akašo

indigodreamer1535

Akaša je kot univerzalna vesoljna knjižnica, ki ima vse odgovore ter veliko več modrosti in resničnega znanja kot pa katerakoli fizična knjižnica.

Imam »navado«, da vsakič, ko imam kakršno koli vprašanje, za katerega nimam odgovora ali pa je moj  um preveč poln različnih informacij, zgolj usedem nekje na samem, na primer pod zvezdnato nebo in vprašam »zvezde« za odgovor. Potem sem nekaj časa tam, v tišini in odgovor se kar naenkrat pojavi kot notranje vedenje kako naprej.

To je podobno kot znanje iz akaše, saj, ko potrebujemo odgovor na neko vprašanje na kakršen koli način zgolj vprašamo vesoljni vir, ki nam posreduje odgovor. Potrebno se je pač umiriti in točno vemo kdaj odgovor pride, ker je kot ljubeče vodstvo, ki nas vodi naprej.

nihalo

Nihalo – nihalo predvsem pomaga pri hitrih odgovorih z da ali ne, saj nam učinkovito predstavi odgovor, ki prihaja naravnost iz vesoljnega vira oziroma našega višjega jaza (kakorkoli pač si sami izberemo). Ko delamo z nihalom pa je potrebno pustiti ob strani svoja pričakovanja in subjektivnosti ter se prepustiti odgovoru, ki pride iz vira.

Orakeljske karte  – različne karte kot so angelske, tarot karte in podobno, nam pomagajo pri intuitivni podaji različnih informacij, ki so dobre za nas. Ne moremo jih izbrati “narobe”, saj ves princip izbire deluje po zakonu privlačnosti. Vedno dobimo tisto kar v danem trenutku potrebujemo. Sama jih redno uporabljam in včasih se ne morem načuditi točnosti informacij, za katere sem morda tisti trenutek povsem »slepa«. Toda seveda pa je “nasvete kart” potrebno tudi upoštevati. 🙂

orakeljske karte

Narava – ljudje v današnjem času veliko časa preživimo v zaprtem prostoru kjer smo zasičeni s tehnologijo in različnimi informacijami, katerih včasih ne zmoremo dovolj hitro sprocesirati na koristne in nekoristne za nas. Zato je dobro, da vsak dan namenimo nekaj časa preživeti v naravi. V naravi se namreč naš um odpre za nešteto novih možnosti, dojemanju več ustvarjalnih rešitev in dovoljevanju čudežev v svojem življenju.

Narava je kot katalizator vseh nižjih energij in nas kadarkoli avtomatsko dvigne na višjo vibracijo. To pa je tudi predpogoj za to, da lahko uživamo v neskončnih možnostih svojega življenja v zavedanju, da je življenje zgolj »igra« v kateri si kot duše nabiramo različne izkušnje, ki nam pomagajo, da spoznamo kako mogočna bitja v resnici smo. 🙂

Oddajte komentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s