INDIVIDUALNA SVETOVANJA

V vsakdanjem življenju se nam dogajajo različne stvari in izzivi za katere včasih ne najdemo odgovorov, ker smo preveč čustveno vpleteni v dogajanje in ga ne znamo ali ne zmoremo pogledati in razrešiti iz nevtralne – višje perspektive. Tako zanje tudi ne najdemo rešitve, za kar pa so med drugim namenjena intuitivna svetovanja. Sama intuitivno svetovanje izvajam z znanjem pridobljenim tekom različnih tečajev in izkušenj, tako svojih kot tudi z raznovrstnimi izkušnjami z drugimi ljudmi.

Intuitivna svetovanja so namenjena zavednim posameznikom, ki pripravljeni prevzeti odgovornost za svoje življenje in situacije, ki se jim dogajajo. Jaz vas samo usmerim nazaj na vašo pot, ki pa jo prehodite sami. 🙂

indigodreamer468

Sam proces intuitivnih svetovanja traja 60 minut (lahko preko skypa, v živo ali pisno) in se navezuje na vaše trenutne izzive/dileme ali pa zgolj usmeritve v življenju, ki se dotikajo:

  • vprašanj iz različnih življenjskih področjih kot so: zdravje, partnerstvo, finance, odnosi, kariera oziroma področja kjer bi radi dobili konkretne odgovore in napotke,
  • prepoznavo darov in potencialov ter življenjskega poslanstva
  • kako osmisliti svoje darove in življenjsko poslanstvo
  • prepoznavanja vzorcev, omejujočih prepričanj
  • pregled dinamike v otroštvu
  • pregled ženske ter moške energije
  • pogled skozi prizmo čaker, akaški zapis
  • pregled potencialov, darov, življenjskih lekcij skozi numreologijo
  • usmeritve za življenje iz višje – dušne perspektive.

V procesu intuitivnega svetovanja tako najdemo potencial vsakega posameznika oziroma odgovore na vprašanja, ki si jih zastavljate ter orodja s katerimi si tudi kasneje konkretno pomagate tudi v vsakdanjem življenju.

Intuitivno svetovanje ni vedeževanje, temveč vpogled s pomočjo intuicije, lahko pa se izvede tudi s pomočjo različnih kart, ki pomagajo, da s pomočjo drugačne perspektive dobimo natančne uvide in spoznanja kje smo se na svoji poti zataknili oziroma kako bi lahko neke stvari izpeljali konkretno na fizični ravni.

i can do

Vsak izmed nas nosi v sebi vse odgovore, včasih le potrebuje nekoga, ki ga na to spomni in preusmeri, da si prične zaupati tudi sam. Ko pričnemo zaupati sami sebi, tudi lažje razrešujemo vsakdanje izzive, kar pa je tudi cilj vsakega intuitivnega svetovanja.

Intuitivna svetovanja so zgolj oblika alternativne pomoči k boljšemu in kvalitetnejšemu življenju in nikakor niso namenjena, da bi kakorkoli nadomeščala uradno medicino.

Več informacij dobite po elektronskem naslovu:

 

 

 

Advertisements